Helpdesk Sociaal Aanbesteden

Midden 2010 startte Interwaas het project  Helpdesk Sociaal Aanbesteden op. Bedoeling is om lokale overheden te begeleiden en te helpen om duurzamer aan te besteden. Het accent komt daarbij in de eerste plaats te liggen op het sociale aspect binnen het begrip duurzaamheid. Samenwerking van bijvoorbeeld gemeenten en OCMW's met sociale en beschutte werkplaatsen of eigen opgestarte diensten met een duidelijk sociaal karakter vormen hierbij de hoofdbrok.

De Helpdesk Sociaal Aanbesteden wordt een virtueel platform dat vooral voorbeelden van hoe het moet (en niet moet) zal presenteren. Op die manier wil Interwaas drempelverlagend en inspirerend werken voor nieuwe samenwerkingsprojecten. Er worden tips meegegeven die kunnen helpen bij de opstart van het nieuwe project. Elk bedrijf van de Wase sociale economie wordt kort voorgesteld. Op die manier weet je snel bij wie je het beste terecht kan om jeplannen en ideeën uit te voeren.

Meer informatie: folder Helpdesk Sociaal Aanbesteden of Nele De Mol - regisseur sociale economie - T 03 780 52 12 - nele.demol@interwaas.be.

Dit project is mogelijk dankzij de steun van de POD Maatschappelijk Integratie, Armoedebestrijding en Sociale Economie.

File 1545File 1434

   

BijlageGrootte
Folder Helpdesk Sociaal Aanbesteden369.18 KB

© Interwaas 2009 - Lamstraat 113 - 9100 Sint-Niklaas - Tel: 03 780 52 00 - Fax: 03 780 52 09 - info (at) interwaas.be - Webdesign Pure Sign