Op zoek naar een betaalbare bouwgrond?

Interwaas creëert en regisseert huisvestingsprojecten voor gezinnen en personen met een bescheiden inkomen die net buiten de categorie van de sociale huisvesting vallen. Door bouwgronden te verkopen aan kostprijs stimuleert Interwaas betaalbaar wonen in het Waasland.

 

Beschikbare kavels

In de volgende woonprojecten van Interwaas zijn nog een aantal kavels met bouw- en woonverplichting onmiddellijk beschikbaar:

·        Beveren: Congoken (8 woningen met garages)

·        Lokeren: Hoedhaar (fase 1: 30-tal kavels van 178 tot 259m², resp. vanaf 45.372 euro tot 80.080 euro excl. kosten)

·        Stekene: Bormte-Dorpsstraat (Lot 86)

·      Voor meer informatie over de verkoop van de bouwgronden kan je terecht op het algemeen nummer van Interwaas (T 03 780 52 00 - info@interwaas.be).

  

Interesse in toekomstige woonprojecten?

Wens je graag op de hoogte te blijven van de toekomstige woonprojecten van Interwaas? Vul dan onderstaand interesseformulier in en bezorg het aan Maarten Dierickx (maarten.dierickx@interwaas.be - T 03 780 52 31). Je komt dan terecht op een lijst met geïnteresseerden en ontvangt hiervan een schriftelijke bevestiging. Iedereen kan aan de hand van het interesseformulier zich melden als geïnteresseerde voor de aankoop van een bouwgrond, woning, garage of appartement. Dit verplicht je tot niets.

Wanneer de verkoop van de bouwgronden of woningen van start gaat, schrijft Interwaas alle geïnteresseerden aan. Pas dan kan je je effectief kandidaat stellen. De gegevens die daarbij worden opgevraagd, worden gebruikt om de kavels of woningen toe te wijzen op basis van een aantal criteria (inkomen, eigendom, aantal kinderen, enz.). 
Voor vragen omtrent de verkoop van de huisvestingsprojecten kan je terecht op het algemeen nummer van Interwaas (T 03 780 52 00 – info@interwaas.be).

 

 

 

 

© Interwaas 2009 - Lamstraat 113 - 9100 Sint-Niklaas - Tel: 03 780 52 00 - Fax: 03 780 52 09 - info (at) interwaas.be - Webdesign Pure Sign