Bestuur

Interwaas wordt bestuurd door raadsleden afgevaardigd door de tien Wase gemeenten (Beveren, Kruibeke, Lokeren, Moerbeke, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Waasmunster en Zwijndrecht) en de Provincie Oost-Vlaanderen, aangevuld met enkele deskundige adviseurs.

Raad van Bestuur

 File 3297

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgende personen werden verkozen tot bestuurders met raadgevende stem: Ronny Suy (Open Vld Sint-Niklaas), Wim Van Rossen (Open Vld Temse), Caroline Vermeulen (N-VA Kruibeke) en Christophe Creve (Sp.a - Groen Stekene).

Hier vind je de vergaderdata van de Raad van Bestuur (vanaf 1 mei 2013) met een overzicht van de genomen besluiten en een beknopte omschrijving van de daarin geregelde aangelegenheden.

Directiecomité

Lieven Dehandschutter is voorzitter van Interwaas. Remi Audenaert, Christel Geerts en Marina Van Hoorick werden tot ondervoorzitter verkozen. Naast de voorzitter en ondervoorzitters vaardigde de Raad van Bestuur nog een aantal andere leden af voor het Directiecomité van Interwaas: Guy Tindemans, Boudewijn Vlegels, Julien Mertens, Guido De Waele, Carl Hanssens, Wout De Meester, Frans Windhey, Luc De Ryck, Stephan Van der Gucht, Michel Du Tré, Robby De Caluwé, André Van de Vyver en Jo De Cuyper.

Hier vind je de vergaderdata van het Directiecomité met een overzicht van de genomen besluiten en een beknopte omschrijving van de daarin geregelde aangelegenheden.

Deskundigen

Volgende personen werden benoemd als deskundigen om de gemeentelijke bestuurders van Interwaas bij te staan: Peter Deckers, Julien Van Geertsom, Dirk Bulteel, Bart Reyns, Matthias Vercauteren, Jef Foubert en Rik Daelman.

Bruno Machiels en Miet Deckers zijn aangeduid als waarnemers.

Algemene Vergadering

Hier vind je de vergaderdata van de Algemene Vergadering (vanaf 1 mei 2013) met een overzicht van de genomen besluiten en een beknopte omschrijving van de daarin geregelde aangelegenheden.

Presentiegelden bestuurders

Leden van de Raad van Bestuur en het Directiecomité ontvangen 119 euro bruto per vergadering, aangevuld met een kilometervergoeding zoals bepaald door de Vlaamse overheid (0,3424 euro/km). Per jaar vinden gemiddeld 5 Raden van Bestuur en 12 Directiecomités plaats. Er zijn geen andere vergoedingen.

© Interwaas 2009 - Lamstraat 113 - 9100 Sint-Niklaas - Tel: 03 780 52 00 - Fax: 03 780 52 09 - info (at) interwaas.be - Webdesign Pure Sign