Woonproject 't Congoke fase 2 in Beveren

Projectfiche

Situering: gelegen in de Pastoor Steenssensstraat 34 in Beveren
Timing:  fase 1 is afgewerkt en volledig verkocht; de verkoop van fase 2 gebeurt in het najaar van 2017
Beschikbaar via Interwaas: 9 woningen en 18 garages, meer informatie hierover verschijnt in het najaar van 2017 op deze pagina

Meer informatie

De woningen fase 1 van het woonproject 't Congoke zijn volledig afgewerkt en verkocht. De verkoop van de tweede fase start in het najaar van 2017. 

't Congoke ligt in de Pastoor Steenssensstraat 34 in het centrum van Beveren naast een gezellig plein met groen, bomen en ruime parkeermogelijkheden. Aan dit plein ligt ook de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Verschillende winkels liggen op wandelafstand. Het sportcentrum en het stadion van de Freethiel liggen vlakbij, evenals het centrum van Beveren (1,5 km). De woningen zijn goed bereikbaar: het station van Beveren ligt op 1,5 km, de N70 op 600 m en de E17 op 5 km.

Fase 1 van het project bestaat uit zeven koopwoningen, drie appartementen en twee commerciële ruimtes. Aan de straatkant liggen op de benedenverdieping twee commerciële ruimtes met daarboven drie appartementen. Architect Jo Degelin liet zich voor het ontwerp inspireren door een begijnhof. Alle woningen hebben een ommuurde voor- en achtertuin.

In een tweede fase worden 9 extra woningen en 18 garageboxen gerealiseerd.

Foto's

Totaalbeeld achterzijde Congoken
Vooraanzicht 't Congoke
Zijaanzicht 't Congoke
Zijaanzicht 't Congoke

Lokatie

Javascript is required to view this map.

© Interwaas 2009 - Lamstraat 113 - 9100 Sint-Niklaas - Tel: 03 780 52 00 - Fax: 03 780 52 09 - info (at) interwaas.be - Webdesign Pure Sign