Sluit aan de bij samenaankoop dakisolatie en profiteer nog tot eind dit jaar van alle premies en voordelen

Din, 27/09/2016
dakisolatie

2016 is het laatste jaar dat je kan rekenen op fiscale voordelen bij het plaatsen van dakisolatie. 30% van je factuur (werkuren en materialen voor de isolatie) kan je inbrengen in je kosten. Meer informatie vind je op de website van de Vlaamse overheid
Ook de premie van Eandis vermindert in 2017 van 8 naar 6 euro per vierkante meter. Isoleer dus nog snel je dak. Los van de premies en fiscale voordelen bespaar je hierdoor gemiddeld 447 euro op je energiefactuur. Meer informatie op de website van Eandis. 

Dankzij de groepsaankoop dakisolatie van Waasland Klimaatland kan je bovendien tot 20 % besparen op de aankoop van isolatiematerialen of op het leveren en plaatsen van dakisolatie. Deze firma’s werden door een stuurgroep van geïnteresseerde deelnemers geselecteerd:

  • Bouwpunt Van der Gucht uit Temse (leveren isolatiematerialen);
  • KDS Consult BVBA uit Beveren (leveren isolatiematerialen en leveren en plaatsen voor zoldervloer en hellende daken);
  • Olivier Van Raemdonck BVBA uit Haasdonk (leveren en plaatsen voor hellende daken);
  • Tifre BVBA uit Beveren (leveren en plaatsen voor hellende daken en platte daken). 

De prijzen van de samenaankoop blijven geldig tot 31 december 2016. Om op de tarieven van de groepsaankoop beroep te doen, moet je je inschrijven via de website van Waasland Klimaatland. Na inschrijving ontvang je de prijzen en contactgegevens van de geselecteerde firma's. 

Bij Interwaas kan je bovendien ook steeds terecht voor een Vlaamse energielening. 

Meer informatie over alle premies en de acties vind je op de website van Waasland Klimaatland. 

 

 

© Interwaas 2009 - Lamstraat 113 - 9100 Sint-Niklaas - Tel: 03 780 52 00 - Fax: 03 780 52 09 - info (at) interwaas.be - Webdesign Pure Sign