Bestuur

Interwaas wordt bestuurd door raadsleden afgevaardigd door de negen Wase gemeenten en de provincie Oost-Vlaanderen, aangevuld met enkele deskundige adviseurs.

Raad van Bestuur

File 2519 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgende personen werden verkozen tot bestuurders met raadgevende stem: Ronny Suy (Open-VLD Sint-Niklaas), Martine Verheyden (Sp.a - Groen Temse), Erik Maes (N-VA Sint-Gillis-Waas) en Christophe Creve (Sp.a - Groen Stekene).

Hier vind je de vergaderdata van de Raad van Bestuur (vanaf 1 mei 2013) met een overzicht van de genomen besluiten en een beknopte omschrijving van de daarin geregelde aangelegenheden.

Directiecomité

Remi Audenaert is voorzitter van Interwaas. Lieven Dehandschutter, Christel Geerts en Marina Van Hoorick werden tot ondervoorzitter verkozen. Naast de voorzitter en ondervoorzitters vaardigde de Raad van Bestuur nog een aantal andere leden af voor het Directiecomité van Interwaas: Guy Tindemans, Boudewijn Vlegels, Julien Mertens, Guido De Waele, Carl Hanssens, Wout De Meester, Frans Windhey, Luc De Ryck, Stephan Van der Gucht, Michel Du Tré, Robby De Caluwé en Jo De Cuyper.

Hier vind je de vergaderdata van het Directiecomité in 2015 met een overzicht van de genomen besluiten en een beknopte omschrijving van de daarin geregelde aangelegenheden.

Deskundigen

Op de Algemene Vergadering van 29 mei 2013 werden volgende personen benoemd als deskundigen om de gemeentelijke bestuurders van Interwaas bij te staan: Peter Deckers, Julien Van Geertsom, Dirk Bulteel, Piet Callens, Pieter Van Oost, Jef Foubert en Rik Daelman.

Bruno Machiels en Miet Deckers zijn aangeduid als waarnemers. 

Algemene Vergadering

Hier vind je de vergaderdata van de Algemene Vergadering (vanaf 1 mei 2013) met een overzicht van de genomen besluiten en een beknopte omschrijving van de daarin geregelde aangelegenheden.

© Interwaas 2009 - Lamstraat 113 - 9100 Sint-Niklaas - Tel: 03 780 52 00 - Fax: 03 780 52 09 - info (at) interwaas.be - Webdesign Pure Sign